Aktualności
Konferencje
Kontakt
Wybierz język:
Menu
Aktualności
Stow. Menedżerów Jakości i Produkcji
Dane Stowarzyszenia
Statut Stowarzyszenia
Sprawozdania
Aktualności
Działalność
Katedra Inżynierii Produkcji i Bezp.
Skład osobowy
Dydaktyka
Projekty
Projekty - archiwum
Tempus
Production Engineering Archives
Quality Production Improvement
O czasopiśmie
Wymagania edytorskie
Recenzenci
Formularz recenzji
Aktualny numer
Archiwum
Oświadczenie autora
Procedura zabezpieczająca
Standardy etyczne
Archiwum Wiedzy Inżynierskiej
O czasopiśmie
Wymagania edytorskie
Recenzenci
Procedura recenzowania
Aktualny numer
Archiwum
Oświadczenie autora
Procedura zabezpieczająca
Standardy etyczne
Wydawnictwo
O nas
Kolegium Redakcyjne
Zasady etyki publikacyjnej
Procedura wydawnicza i procedura recenzowania
Oświadczenie autora
Publikacje
2024
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Sklep
Kontakt
Konferencje
QPI
CZOTO
HDMK
MAPE
World Day for Safety and Health
International Colloquium
Archiwum
Konferencje 2018
Bezpieczeństwo Systemu
QPI
Food Eco Quality
Światowy Dzień BHP
Bezp. Pozamilitarne
Akademia Bezpiecznego Dzieciaka
Zarządzanie Prod. i BHP
MAPE
QUALITY HDMK
Konferencje 2017
Akademia Bezpiecznego Dzieciaka
QPI
Food Eco Quality
Światowy Dzień BHP
Bezpieczeństwo systemu
Konferencje 2016
QPI
Światowy dzień BHP
Bezpieczeństwo Systemu
Konferencje 2015
SemIIP
QPI
Konferencje 2014
SemIIP
QPI
Colloquium
Konferencje 2013
WoodEMA
QPI
SemIIP
Konferencje 2012
QPI
SemIIP
Konferencje z lat ubiegłych
Konferencje pod patronatem Naszego Stowarzyszenia
Kontakt
Informacje dla studentów
Koła Naukowe
Promotor Jakości i Bezpieczeństwa
Erasmus+Manager
Festiwal filmowy
Deklaracja Dostępności
Kursy dla studentów
Licznik
Dzisiaj:
1361
W tym miesiącu:
2226
Wszystkich:
14830
Archiwum Wiedzy Inżynierskiej, Tom 2, Nr 2 (2017)
Nazwa pliku
Typ pliku
Rozmiar pliku
Pobierz
01. Sergii Kasian - DETERMINANTY JAKOŚCIOWE ZARZĄDZANIA MARKETINGIEM I LOGISTYKĄDYSTRYBUCJI PRZEDSIĘBIORSTW: JAKOŚĆ KOORDYNOWANIA POTOKÓW ZASOBÓW I USŁUG - s. 3-5
pdf
134,48 KB
Pobierz
02. Katarzyna Sak, Manuela Ingaldi - WYKORZYSTANIE METODY FMEA DO OCENY JAKOŚCI WYROBÓW MLECZARSKICH - s. 6-9
pdf
210,77 KB
Pobierz
03. Katarzyna Sak, Manuela Ingaldi - JAKOŚĆ W PRZEMYŚLE MLECZARSKIM - s. 10-13
pdf
190,77 KB
Pobierz
04. Małgorzata Chądzyńska, Dorota Klimecka-Tatar - WYKORZYSTANIE MAPY LOGICZNEJ W PROCESIE PRODUKCYJNYM - s. 14-16
pdf
133,75 KB
Pobierz
05. Małgorzata Szczęsna, Dorota Klimecka-Tatar - ANALIZA SWOT W ZAKŁADZIE PRODUKUJĄCYM CEMENT - s. 17-19
pdf
118,03 KB
Pobierz
06. Małgorzata Szczęsna, Dorota Klimecka-Tatar - WYBRANE METODY I PUNKTY KONTROLI JAKOŚCI W PRZEMYŚLE CEMENTOWYM - s. 20-23
pdf
113,02 KB
Pobierz
07. Kamila Kowalik, Dorota Klimecka-Tatar – DOSKONALENIE JAKOŚCI PROCESU OBSŁUGI KLIENTA Z WYKORZYSTANIEM METOD 5W2H I 5WHY - s. 24-26
pdf
127,15 KB
Pobierz
08. Lenka Kuchariková, Eva Tillová - DETERMINING THE OPTIMAL SOLUTION TREATMENT TEMPERATURE OF ALUMINUM CAST ALLOYS BY USING QUANTITATIVE ANALYSIS - s. 27-30
pdf
752,34 KB
Pobierz
Aktualności
Konferencje
Kontakt
Polub nas na facebooku:
Strony internetowe TRUSTNET